WWW-sivustojen suunnittelu

Sivujen ja muidenkin verkkopalveluiden tuottamiseen käytämme WordPress -julkaisualustaa. Unohda kaikenmaailman koneet ja mainoksilla kyllästetyt sivustot. Ammattimaisesti toteutetun toiminnallisuuden saa helposti omaan sivustoon.

WWW-sivujen valmistus WordPressillä on suhteellisen nopeaa, siksi myös edullista. WordPress sopii niin pienelle kuin suurellekin asiakkaalle. Meiltä tilattuun webhotellipalveluun saat WordPress asennuksen veloituksetta.

Kotisivujen päivittäminen

WordPress julkaisualustalla tehtyjä WWW-sivuja on helppo ylläpitää WordPressin helppokäyttöisen editorin avulla. WordPress-sivut päivitetään suoraan internetissä kirjautumalla sivustolle henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla. WordPress hallintapaneelissa on graafinen-editori, joka muistuttaa ominaisuuksiltaan tekstinkäsittelyohjelmaa. Laaja kehittäjä- ja käyttäjämäärä tarkoittaa sitä että ongelmatilanteeseen löytyy vastaus nopeasti esimerkiksi kotimaisilta foorumeilta.

Päivitykseen löytyy myös kännykässä ja tabletissa toimivat Android- ja iOS-sovellukset. Ylläpidä sivuasi missä tahansa. Mobiililaitteella onnistuu niin kuvien siirto kuin tekstienkin lisääminen.

Ylläpito ja tekninen tuki

WordPress sisältää tuhansia valmiita teemoja ja tuhansia lisäosia. Juuri lisäosilla sivustolle saadaan haluttu toiminnallisuus ja lähes kaikkiin tarpeisiin löytyy lisäosia. Samasta perustilanteesta saadaan esimerkiksi konsernille “multisite” toiminnallisuus.

Sivuston artikkelit ja sivut, valikot, ulkonäkö, toiminnat, kielet, verkkokauppa, kuvagalleria, ym. ovat kaikki erillisiä toimintoja. Ominaisuuksia lisätään, poistetaan ja muutetaan tarpeen mukaan.

Autamme tarvittaessa sivuston päivityksiin liittyvissä ongelmissa. Samoin autamme valitsemaan sopivia komponentteja halutun toiminnallisuuden tekemiseksi. Niitä on tuhansia

 Palvelinvalvonta omassa konesalissamme

Omassa konesalimme tietotekniikka on kaikilta osin automatisoitu ja niinpä varsinaisia vikatilanteita ei juurikaan pääse tulemaan.

Ajoittain asiakkaan sivusto kuitenkin saattaa jumiutua syystä tai toisesta. Silloin asiakaspalvelumme auttaa. Soita silloin palvelunumeroomme 0600-90065. Tässä palvelunumerossa vastaamme myös kaikkiin muihin tietotekniikkaan liittyviin kysymyksiin 24/7.

Osa asiakassivustoistamme päivittyy automaattisesti uusimpaan versioon :-). Kysy palvelua asiakaspalvelustamme 0600-90065.

Kysy meiltä neuvoa myös muiden tekemien sivustojen muutoksiin. Muutokset onnistuvat usein samantien. Pienet muutokset saattavat olla myös ilmaisia. Konvertoimme muita sivustoja WordPress alustalle. Sen jälkeen niitä on helppo muokata ja muunnella kun tarpeet muuttuvat.

 

Pyydä tarjous sivuston suunnittelusta!